Kranzthor ház
Správa o tom, že na základe nezrealizovaného testamentu mecénky Karolíny Kranzthor z Humenného (veľký obytný dom na Hlavnej ulicii Humenného) župný úrad Zemplínskej župy rozhodol, že sa bude problematikou zaoberať a vyšle svojho účadníka - účtovníka na preverenie finančných záležitostí.