Tanfelügyelőnk a tanitókhoz
Text výzvy riaditeľa Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu (A homonnai Tanfelügyelői Kirendeltség) Júliusa (Gyula) Dudása, ktorý vyzýva učiteľov na organizovanie finančnej zbierky v prospech chorých na tuberkulózu.