Jutalmazás
Správa o tom, že Obchodná a priemyselná komora v Miskolci udelila finančné odmeny v marci 1909 pre: Jozefa (József) Nemlahu, náčelníka železničnej stanice v Humennom a pre úradníka Maximiliána (Miksa) Somogyiho. [Zemplínska župa v tom čase patrila pod Obchodnú a priemyselnú komoru v Miskolci.]