Városi közgyűlés
Mestské zastupiteľstvo v Rožňave prejednalo na svojom zasadaní dňa 22.04.1914 plánované zoštátnenie mestskej škôlky, bola navrhnutá stavebná úprava mestskej radnice a prerované boli personálne zmeny. (Mená uvedené neboli).