A térzenék beosztása
Rožňavský týždenník zverejnil harmonogram promenádnych hudieb v Rožňave: Bariovci budú hrávať v stredu a sobotu od 18,00 do 19,00 hod. a Müllerovci v utorok a vo štvrtok od 20,00 do 21,00 hod. Prvé hudobné predstavenie začne 2.05.1914.