Érettségi vizsgálatok elnökeül
Správa o vymenovaní riaditeľa Zjednoteného protestantského gymnázia v Rimavskej Sobote Edmunda (Ödön) Loyscha za predsedu maturitnej komisie pri Evanjelickom a.v. gymnázium v Rožňave v apríli 1914.