Rendkivüli közgyűlés a vármegyén
Mimoriadne župné zastupiteľstvo v Rimavskej Sobote (SS) na svojom zasadaní 30.04.1914 sa má oboznámiť s novým zákonom č. 14/1913 o voľbách do parlamentu. 29.04.1914 bude zasadať prípravný výbor.