Egyházmegyei hirek
Správy o preložení dvoch rímskokatolíckých kňazov: Ľudovít (Alajos) Machay bol z farnosti Rákoš preložený v apríli 1914 do Muránskej Dlhej Vsi a Ľudovít (Lajos) Tihanyi z Muránskej Dlhej Vsi do Rákoša.