Arckép leleplezés
Spolok protestantských remeselníkov v Rožňave na svojej schôdzi 3.05.1914 rozhodol o odhalení portrétu dlhoročnému predsedovi spolku, gymnaziálnemu profesorovi Štefanovi (István) Götzovi.