A premontreiek vendégei
Na návštevu Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave pricestoval spolu s prepoštom prelátom Melicharom (Menyhért) Takácsom - superior Žigmund (Zsigmond) Szentkirályi, školský inšpektor Abovsko-turnianskej župy Vojtech (Béla) Takács, vdova po nitrianskom mešťanostovi Pavlovi (Pál) Kostyálovi - Nelli, rod. Reisner. Prezrú si dobudované rožňavské Katolícke hlavné gymnázium.