Egyleti hirek
Na slávnostnej schôdzi Katolíckeho tovarišského spolku v Rožňave dňa 3.05.1914 boli prijatí noví členovia spolku. Dr. Július (Gyula) Privitzky hovoril o potrebe poctivého remeselníctva a duchovnom živote.