Tőketerebesi tenyészbikavásar
Správa o pripravovanom IV. jarmoku chovných býkov v Trebišove 30. 04. 1909. Organizátorom je Hospodársky spolok Zemplínskej župy (A vármegyei Gazdasági Egyesület). Sľubné vyhliadky jarmoku - chovatelia prihlásili už okolo 80 chovných býkov.