A Pesti Hazai Első Takarékpenztári Egyesület - Guttmann, Leopold a syn
Oznam o tom, že bankový dom v Guttmann Leopold a syn v Humennom začína na základe budapeštianskej sporiteľne predavať prémiové viazané vklady na roky 1906-1976 (vždy päť ročné obdobia)