Kitüntetés
Správa o tom, že Albert Vig kráľovský radca a titulárny hlavný riaditeľ priemyselného vzdelávania (cimzetes iparoktatási főigazgató) dostal vyznamenanie Rad Františka Jozefa (tiszti keresztjét). Menovaný má dlhoročné vzťahy s Humenným prostredníctvom podporovania Humenskej štátnej rezbárskej školy (A homonnai Állami Faipari Szakiskola).