Női ruha varroda - Zempléni, Anna; Hrabcsák, Anna
Inzerát v ktorom ponúkajú svoje služby dámskych krajčírok Anna Zempléni a Anna Hrabcsák v Humennom od apríla 1909. Salón sa nachádza v Humennom pri železničnej stanici (v tzv. dome Hrabcsák). Sortiment ponúkaných služieb.