Az örök hála - Sas, Ede [?]
Fejtón zaoberajúci sa problematikou exekútorstva. [Autor pradvdepodobne nie je regionálny, Szinney spomína novinára narodeného v Budapesti r.1869,ktorého rodné meno bolo Hille, SBS spomína historika a vysokoškolského profesora a prekladateľa rodným menom Singer (5. diel, str. 179). Ostáva na preskúmanie.]