Egyleti hirek
Dňa 3.05.1914 sa zúčastnia členovia Katolíckeho tovarišského spolku v Rožňave slávnostných bohoslužieb vo sviatok sv. Jozefa. Slávnostný príhovor bude mať Dr. Július (Gyula) Privitzky. Do radov spolku budú prijatí noví členovia.