Iskolai ünnepség
Katolícke hlavné gymnázium v Rožňave pripravilo na 11.04.1914 slávnosti k oslave apríla 1848. Slávnostný príhovor mal profesor Albín Tóth a študent 8. ročníka Štefan (István) Winter recitoval báseň A fehér köntös legendája autora Krügera.