A velencei kirándulók itthon
Kladné hodnotenie študentského výletu, ktorý pripravil profesor Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave Michal (Mihály) Pásztor na rozhraní mesiacov marec a apríl 1914. Cieľom cesty boli Benátky.