Az Aggteleki barlang gondozását...
Uhorský karpatský turistický spolok potvrdil, že bude spravovať jaskyňu Domica - Aggtelek. Postará sa o obnovu elektrického osvetlenia a úpravu prístupových ciest, vybuduje hostinec. Finančné prostriedky získajú tým, že bude založená účastinná spoločnosť, pričom samotný oddiel zakúpi účastiny. Zveľaďovanie jaskyne potrvá 10 rokov.