A ref. egyházmegye közgyűlése
S veľkým ohlasom verejnosti sa stretlo verejné zhromaždenie evanjelickej reformovanej cirkvi v Rožňave dňa 15.04.1914. Stretnutie duchovných v miestnosti mestskej radnice viedol senior cirkvi Pavol (Pál) Csabay. Za svetských zástupcov sa zúčastnil podžupan Gejza (Géza) Lukács.