Uj kamarások
Syn Františka (Ferenc) Kubinyiho, penzionovaného hlavného župného sudcu, Július (Gyula) Kubinyi a gemerský statkár, hlavný slúžny z Jesenského iglói Zoltán Szontagh dostali v marci 1914 titul cisársky a kráľovský komorník.