Iskolai hangverseny
Pozvánka na školský koncert, ktorý pripravuje Evanjelické a.v. gymnázium v Rožňave na 9.05.1914 v telocvični zariadenia. Finančný zisk z podujatia je určený na zakúpenie nástrojov pre formujúci sa školský orchester.