A dobsinai jégbarlangot...
Mesto Dobšiná predĺžilo nájomnú zmluvu s doterajším nájomcom Ondrejom (Endre) Fejérom v apríli 1914 na dlhšiu dobu, pretože bolo spokojné so zvyšujúcou sa návštevnosťou a jeho odbornou spoluprácou.