Ministeri segély
Správa o tom, že na slúžnovský úrad Humenné (okres) prišla ministerská finančná podpora 300 korún, ktorú hlavný slúžny rozdelí spravodlivo medzi všetkých postihnutých požiarom v obci Brestov (Alsóberek).