Nagy idők tanuja
Správa o úmrtí bývalého domobrancu z obdobia rokov 1848-1849 Antala Körössy vo veku 77 rokov v Užhorode v marci 1909. Menovaný bol otcom účtovníka okresu Humenné Alexandra (Sándor) Körössyho.