Felolvasás
Katolícky tovarišský spolok v Rožňave pripravil na 29.03.1914 prednášku Rudolfa (Rezső) Pauchlyho O potrebe vyjadrenia náboženského presvedčenia. Dňa 26.03.1914 budú prednášať o elektrine profesori Katolíckeho hlavného gymnázia M. Fidel Szántó a Eugen (Jenő) Huck v Samovzdelávacom kruhu.