Eljegyzés
Správa o zásnubách bývalého profesora Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave Antona (Antal) Regulu v apríli 1914 s Máriou Forgó v Csongráde (MR). Po odchode z rožňavského gymnázia pôsobí na podobnom zariadení v Gyertyószentmiklósi (MR). Snúbenica bola dcérou statkára Juraja (György) Forgó-a v Csongráde (MR).