Házasságok
Správy o sobáši obvodného notára z Dlhej Vsi Vojtecha (Bélu) Lenkeyho s Jolanou Velky v Rožňave dňa 30.03.1914. Jolana Velky bola dcérou Jána (János) Velkyho, penzionovaného evanjelického a. v. duchovného z Rožňavy. Advokát Martin (Márton) Liebmann zo Szerencse sa oženil 31.03.1914 s Máriou Glücksthal z Rožňavy. Otcom nevesty bol rožňavský obchodník s dobrou povesťou František (Ferenc) Glücksthal.