Dobsiná ünnepe
Dňa 14. 09. 1912 má byť slávnostne odhalená na počesť objaviteľov Dobšinskej ľadovej jaskyne - Eugena (Jenő) Ruffinyiho, Ondreja (Endre) Megu a Gustáva (Gusztáv) Lánga pamätná tabuľa s ich portrétmi. Autorom je učiteľ kreslenia Zsebók.