Püspök helyetesités
Biskup evanjelickej a.v. cirkvi potisského dištriktu Henrich (Henrik) Geduly nastúpil 20.08.1914 dovolenku. Jeho zastupovaním bol poverený rožňavský senior, dvorný radca Július (Gyula) Terray.