Iparos ifjuság mulatsága
Kladné hodnotenie zábavného podujatia, ktoré sa uskutočnilo v kúpeľoch Revúca dňa 7.07.1912. Jeho usporiadateľom bol Spolok remeselníckej mládeže v Revúcej. Cieľ podujatia - vyzbierať peniaze na renováciu kostola veže evanjelického a.v. kostola sa nevydaril. Zisk 135 korún, výdavky 120 korún.