Kinevezések
Správa o preložení učiteľov na iné pôsobiská v oblasti Gemersko-malohonskej župy i mimo nej. Učiteľ Štátnej vyššej obchodnej školy v Revúcej Ľudovít (Lajos) Dénes bol preložený na Vyššiu obchodnú školu v Turčianskom sv. Martine. Učiteľ Vojtech (Béla) Keleméri bol preložený na Štátnu vyššiu obchodnú školu do Revúcej. Článok obsahuje ajďalšie mená týkajúce sa pedagógov škôl v oblasti Malohontu.