Áthelyezések
Po 24 rokoch práce v školstve a činnosti v spoločenskom živote mestečka Jelšava bol preložený učiteľ - riaditeľ Jozef (József) Poltz zo Štátnej ľudovej školy v Jelšave do Košíc. Na jeho miesto nastúpi Ladislav (László) Czibur, syn Eleka Czibura, bývalého štítnického notára, v súčasnosti už penzionovaného, s pobytom v Rimavskej Sobote.