Arcképleleplezés
Na slávnostnej schôdzi Spolku protestantských remeselníkov v Rožňave v máji 1914 bol po príhovore predsedu Ľudovíta (Lajos) Grecka odhalený portrét čestného predsedu Štefana (István) Götza, ako prejav vďaky za jeho prácu v spolku. Portrét bude zdobiť spolkové priestory.