Pósa ünnepek a megyében
Správa o prípravách na oslavy 64. výročia narodenia Ľudovíta (Lajos) Pósu, spisovateľa a básnika, rodáka z Radnoviec, v okrese Rimavská Sobota. Jeho rodný dom má byť sprístupnený ako múzeum. V Dobšinej si pripomenú toto výročie na zhromaždení učiteliek materských škôl.