Államsegély kutak furására
Správa o tom, že vo Vranove vzhľadom na to, že nevedeli z mestských prostriedkov zabezpečiť dostatok vody pre mesto požiadali o štátnu dotáciu a bolo im vyhovené. Práce sa začali v apríli 1909.