Lebovits Mór...
Správa o tom, že po viacmesačnom školiacom pobyte v Budapešti sa do Humenného vrátil panský krajčír Móric (Mór) Lebovits a otvoril si samostatnú dielňu na Hlavnej ulici v tzv. Vitkovicsovom dome.