Nyilvános köszönet - Lengyel, Samuel
Verejné poďakovanie riaditeľa Humenskej ľudovej židovskej školy obchodníkovi s drevom Filipovi (Fülöp) Propperovi za finančný dar(50 korún), ktorým prispel na už rozbehnutú zbierku žiakov školy na zvitok Tory, ktorú chcú žiaci používať počas hodín náboženstva.