Nyilvános elszámolás - Lengyel, Samuel; Béky, Ondrej
Text verejného vyúčtovania z finančnej zbierky, ktorá sa uskutočnila v Humennom na konto Krajinskej ligy na ochranu dieťaťa. Čistý príjem bol 258,14 korún. Menoslov darcov a výška príspevku.