Egyházmegyei hirek
Do funkcie dekana oblasti gemersko-malohontskej bol po zrieknutí sa tejto funkcie zo strany Jozefa Stubendeka v máji 1914 menovaný biskupom Benedikt (Benedek) Szokolovszky, kňaz z Hnúšťa-Likieru.