Diákok lövészgyakorlatai
Správa o pripravovanej súťaži žiakov dvoch rožňavských gymnázií a revúckej Vyššej obchodnej školy v športovej streľbe, ktorá sa pripravuje na 24.05.1914 vo vojenskom areáli v Jelšave. Organizátorom je Katolícke hlavné gymnázium v Rožňave - profesor Mikuláš Komoróczy a Anton (Antal) Lammel.