Uj főispáni titkár
Za nového tajomníka župana Gemersko-malohontskej župy bol v máji 1914 vymenovaný ministrom vnútra Tibor Fekethe, bývalý pomocný ministerský koncipient na oddelení Ministerstva vnútra.