Rozsnyófürdő hirei
Oznam o zahájení liečebnej sezóny v železitých kúpeľoch v Rožňave od 1.06.1914. Pozvánka do areálu kúpeľov, kde bude od Turíc spríjemňovať pobyt hosťom hudba primáša Ernesta (Ernő) Bariho [aj Bary].