Andrássy Manó gróf balesete
Stručná správa o zranení grófa Emanuela (Manó) Andrássyho ml. pri športovom zápolení (jazdecké pólo?) v Budapesti (MR) v máji 1914. Utrpel zlomeninu ruky a vykĺbil si kľúčnu kosť. E. Andrássy patril k obľúbeným členom tohto šľachtického rodu.