Vasuti közlekedésünk
Hodnotenie technického stavu vybavenosti železníc, rýchlosti vlakových súprav na jednotlivých hlavných smeroch v Gemersko-malohontskej župe, hospodárnosti v tejto oblasti. Úvodník je veľmi kritický a poukazuje na nedostatky v riadení železničnej dopravy.