Rákóczi ünnepély
Správa o príprave verejnej slávnosti z príležitosti výročia Františka (Ferenc) Rákociho (Rákóczi) II. Usporiada ju Katolícky tovarišský spolok v Rožňave dňa 25.05.1914. Zisk z podujatia bude venovaný na dobročinné ciele.