Kiküldetés
Na návrh biskupa rožňavskej diecézy bol poverený kanonik Anton (Antal) Suszster [aj Schuszter] reprezentovať záujmy svojho pána - kniežaťa Filipa Sachs-Coburga na Eucharistickom kongrese vo Viedni.