A szülők figyelmébe
Správa o tom, že kurzy tanca v Humennom v roku 1909 bude viesť okrem učiteľa tanca Emila Glücka aj Ľudovít (Lajos) Keszler s ktorým sa E. Glück združil pre svoj vysoký vek. Pán Keszler predtým pôsobil v mestách Košice, Banská Bystrica, Kremnica a iné.