Uj czég Koskóczon
Správa o evidencii novej prevádzky v Koškovciach, ktorú založil obchodník s drevom Leopold (Lipót) Weisberger. Táto prevádzka bola zaevidovaná na municipiálnom úrade v Sátoraljaujhely (HU).